onsdag den 30. marts 2011

Noget fransk til deling

Jeg er totalt vild med den Bertone designede Simca 1200 S, der helt fra start har været i spil som delebil:
Det er den for mit vedkommende stadig... For sådan en ville være et rigtig fint supplement til vores Vignale 1500 synes jeg. Og så er den trods alt en smule billigere end en Alpine A310 1600, der også er blandt mine absolutte favoritter:
Der er imidlertid heller ikke mange 1200 S'ere til salg - hverken i Bertone versionen ovenfor - eller i den mere rå og endnu mere sjældne CG udgave. CG'eren er især lækker, når den som herunder er sat op til narrestreger:
MEN en er 1200 S nok også lige over budget på nuværende tidspunkt - i hvert fald for undertegnede... Der er imidlertid andre franske fristelser på markedet, og i sidste uge så det næsten ud til at vi skulle lancere delebilskonceptet med to biler på en gang. Vignale 1500 og Renault 17. Sidsnævnte er her fotograferet i den skrappe TS udgave med 108 hk:
Fed stil til pengene... Og både Claus, Dennis og jeg var varme på en billig Renault Coupé til deling. Desværre blev 17'eren, der var i den lidt mildere TL-udgave, solgt for næsen af os... Så nu leder jeg videre efter noget fransk og lækkert :-)

11 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  En Simca CG, det er en af de absolut fedeste franske biler ever. Hold op hvor ville jeg gerne have sådan en. Tog den over en Alpine A110 uden og blinke. Desværre er de næsten umulige og finde tilsalg, det er ihvert fald endnu ikke lykkedes mig, og har derfor ingen ide om hvad de koster. De lavede forøvrigt også en åben racer version af den, den ser bare så vild ud.

  http://www.flickr.com/photos/albertsbite/5234498358/in/photostream/

  SvarSlet
 2. Jeg skal nok tage billeder og prisoplysninger på alle de potentielle delebiler jeg kan opstøve nede på Classica Essen, der er jo 2500 biler til salg så mon ikke der er enkelte perler imellem. Jeg ærgrer mig stadig over den fine metalrøde simca 1200s der var til salg sidste år, den var fin men kostede også 14k så vidt jeg lige husker

  SvarSlet
 3. JA Dennis - jeg er også syg med en CG'er - den orange ovenfor er bare SÅ lækker... Tjek fx de guldfarvede fælge !

  1/2 Vignale 1500 + fx 1/3 CG + 1/3 A310 1600... Så kunne jeg ikke forlange mere :-)

  Lars - det ærger mig, at jeg ikke kan tage med i år. Vil rigtig gerne en tur til Essen. Men det må jo blive næste år ! Indtil da glæder vi os til at du en dag medbringer mac'en, så du kan vise billeder af alle de lækre biler !!

  SvarSlet
 4. Jeg er med på 33% Simca CG. Men er bange for at de er ret dyre.

  SvarSlet
 5. Tror bestemt også at en CG vil være for dyr Dennis !

  Men måske 1/3 Alpine A310 V6 ??? Jeg har lige fundet en pæn en tidlig en til 10.000 € !

  SvarSlet
 6. Tryk lige på alle mine knapper.......

  Argh hvor jeg dog trænger til lidt bilglæde og de her biler er right down my alley.

  Nå, da det ikke blev racer P1800, så måske lidt engelsk eller gerne fransk :)

  SvarSlet
 7. Beklager, men jeg er ikke enig: Jeg synes CG er for blød og lidt kitcar-agtig. Ikke at der er noget galt i det, men. Alligevel. Originalen til mig, tak.

  SvarSlet
 8. Jah, kom så til at spørge på lidt tysk (mere vægelsindet end Ebber jeg er!)
  Men han ville sgu ikke eksportere
  Det er dælme ikke nemt at komme til at køre billig ræs
  erik

  SvarSlet
 9. Jeg ville være meget i tvivl ved valg af CG v Bertone Simca 1200 S...

  Kan man ikke bare have en af hver ?

  SvarSlet
 10. Nej, så bliver man for smalsporet, Morten...

  SvarSlet
 11. Det er rigtigt - lige nu hælder jeg også mest til at der skal stå en Alpine A310 1600 i det franske afsnit af fællesgaragen...

  SvarSlet