torsdag den 17. marts 2011

Franske fristelser for en slik

Gårsdagens møde med en Citroën Visa har sat noget igang i mig... Jeg var jo totalt uforberedt og forsvarsløs!

Jeg overvejer nu seriøst om en eventuel Saab afløser skal være en billig franskmand. Der er mange bud - her er blot et par stykker:
Renault 11 - nysynet i Tyskland, en ejer fra ny og med kun 72.000 km på klokken til kun 1300 Euro. Den overvejede jeg et kort øjeblik at overtrække kontoen med!

Citroën BX 16 TGI - nysynet i DK med mange nye dele for 9.500 kr.! Jeg foreslog min bror, der lige nu mangler en billig bil, at han skulle købe den... ?

Peugeot 504 ti fra 1973 til 2.000 Euro - bon etat !! For gammel til at være dagligdagsbil for mig og familien... Jeg kan bare ikke forstå, at der ikke er mere 'hype´ omkring disse franske slidere? Det gælder i øvrigt også eftergølgeren, Peugeot 505...

Ingen af disse franske fristelser i stål og plast er jo ret meget dyrere en Fransk lingeri - i hvert fald, hvis vi snakker lingeri af den fine skuffe:

2 kommentarer:

  1. Suk.. en hvid BX er altså en dejlig bil. Jeg er dog nok mest til modellen fra det sidste billede;) Men Renaulten forstår jeg simpelthen ikke! Hvad med en Renault 30 i stedet?

    SvarSlet
  2. Renault 30? Sådan en havde min far også på et tidspunkt i bronzmetal... Jow - det var afgjort noget!!

    R11 - ved det ikke præcist - noget med en kombi af lav pris, dele til fælles med andre små Renault'er og sjældenhed.. Den har vist aldrig været solgt i DK?

    SvarSlet