torsdag den 24. marts 2011

Fantastiske Toyota !

Der er en deleklassiker på vej... Meget kunne endda tyde på, at det kan blive til 2 delere på et tidspunkt! Meget mere herom i nærmeste fremtid... De nye muligheder på klassiker-fronten har affødt, at tankerne i dag kredser meget om en midt-90'er Toyota Corolla som daglig slider. Det er da at gå 'all in' !?!

Det fornuftige valg - en af de allermest pålidelige biler, 14 km pr. liter benzin og fint i tråd med 'simple living' for mig:

15 kommentarer:

  1. Jeg vendte lige en tur i Lars B's eksemplar fra 1994 - kører ganske fint !

    SvarSlet
  2. Flest hverdage ? Ja med to delere er der jo faktisk en klassiker til rådighed en stor del af tiden - og hvem tror på, at jeg har en Corolla købt i marts måned, når kalenderen viser november ?? :-)

    SvarSlet
  3. Morten du er død af kedsomhed inden november ;) jeg er med på, at de der corolla biler er uopslidelige. Men Jesus det fås ikke kedeligere... Overhovedet!

    SvarSlet
  4. tjah... Har mange jern i ilden - så kedeligt er nærmest tillokkende !!?!

    SvarSlet
  5. Jeg forstår dig udemærket Morten! Der er noget tillokkende ved at ha' en bil som kan glemmes nærmest fuldstændig. Så kan fokus holdes på de interessante (dele)vogne.
    Jeg er vokset op med Toyota'er, så ser det ikke som noget slemt, selvom de ikke ligefrem er sprudlende...

    SvarSlet
  6. Fra morfarbil til svigerfarbil...gør det ikke. Eller tag i del mindste en 4WD Corolla St car. Alt andet end den der.

    SvarSlet
  7. Jeg synes jeg fornemmer en kommende kappestrid mellem de to delere Claus og Morten om at købe og sælge hurtigt. Det er i orden med mig for jeg ved det er blevet en slags sport for jer, men det begynder at virke lidt anstrengt hvis fine biler såsom bimmerne saaberne og til dels også mantrarne bliver skiftet ud med biler, hvis eneste berettigelse er at køre lillemor ned til moster Karen om søndagen - glem det nu Morten og kom tilbage og købe en lille hurtig Fiat uno turbo, Peugeot 205 rally eller lignende.

    SvarSlet
  8. Lars - der er ingen kappestrid på vej. Sådan har det altid været her hos mig... Biler kommer og går, men lysten til noget nyt består... Men jeg kan jo ikke ligge og køre til Lolland, Nordjylland, Sønderjylland mm. i en 205 rally eller en Uno Turbo !!

    Jeg har i derfor lige købt en Toyota Corolla... Den følges formentlig af den første deler her i weekenden :-)

    SvarSlet
  9. uanset hvor lækker den nye delebil er, så er corollaen et skråplan. Jeg er helt med på at en pendler bil skal være sikker, pålidelig og billig i drift, men alligevel.

    Havde den bare en tidløs stille elegance som f.eks en Golf 3 eller en Audi A3 eller en Alfa 147, men de er måske lidt for dyre stadigvæk

    SvarSlet
  10. En golf 3 er et lavpunkt for VW på alle måder Lars. En A3 sender nogle signaler som jeg slet ikke kan stå inde for... Alfa 147? Tja måske.. og så alligevel. På min 156 samlede jeg regninger på små 70.000 kr. i løbet af 10 mdr... Så vil jeg hellere bruge pengene på noget rigtig sjovt!

    SvarSlet
  11. Jeg håber godt nok der kommer en bil på traileren idag, for ellers er du gået fra 2 skønne youngtimere til en notimer på 3 dage ;)

    Måske jeg har tid imorgen til en køretur med ungerne til broderlander for at sikre stabiliteten i bilparken........

    SvarSlet
  12. Toyota'en er bl.a. også valgt, fordi den ser ud til at kunne sælges relativt hurtigt igen og at Corolla'er fra midt-90'erne ser ud til at være meget værdifaste...

    Så når Ebberfeld finder den Triumph 2.5PI til 25.000 kr. - kan jeg hugge til med det samme :-)

    SvarSlet
  13. Savner et blogindlæg om Corollaens skæbne...

    men kan vel presse lidt slår den rekorden i færrest antal dage som ejer / færrest km?

    ;)

    SvarSlet
  14. Jeg har faktisk ikke tænkt mig at nævne den mere Mike... Men JO - Corollaen nuppede da rekorden for færrest dage... Men ikke km !

    SvarSlet