tirsdag den 5. juni 2012

Wedelslund, træf- og køretøjsdag

Jeg var i dag et smut ude på Wedelslund, for Wedelslund Gods Car Club havde arrangeret træf- og køretøjsdag. Rygterne derude sagde, at op mod 600 biler deltog i arrangementet. Der var i hvert fald mange, og det var et utrolig flot og meget besøgt arrangement. Jeg havde min 2-årige søn med på armen, så det blev et rimelig kort visit for vores vedkommende. Her er mine highlights...

En Lincoln Continental Cabriolet:
En type 3 "Notchback" - stadig min favorit VW:
En Volvo 210 - fin værkstedsvogn:
En Rolls var der også - herreværelse på hjul:
Højdepunktet for mig var denne BMW M1, der var gemt væk inde i laden (undskyld for den ringe billedkvalitet) - se det er en ægte drømmebil:
Min interesse for Triumph'er er stigende, blandt andet fordi min TVR jo gør brug af Triumph dele i relativt stor udstrækning. Jeg har eksempelvis overvejet fælgene her til min 3000M:
Sådan et sæt kunne efter min mening se fedt ud til trackdays og hillclimbs - 70'er club sport look. Men jeg har nu også spurgt på et sæt klassiske 5-spoke fælge fra Revolution.

11 kommentarer:

 1. De ville altså klæde TVR ingen tvivl om det, men stålfælge og race er skidt blanding. Jeg ville få dårlige nerver især i et hill climb, hvor man godt kan "klippe" lidt kanter... Revolution og så lidt lavere profil end du har nu, ville se cool ud. Måske yoko eller toyo semislicks?

  SvarSlet
 2. Stålfælgene fra Triumph er vel ikke mere skrøbelige end alufælge, eller?

  Men Revolutions 5-spoke er altså bare en af de aller fedeste fælge efter min mening, så det trækker nok mest den vej...

  SvarSlet
 3. Hvis de var nye Morten, så var de sikkert ok. Men fælge lavet af jern, der er 40+ år gamle? Ikke godt... revolution bliver federe jo større de bliver, dem hepper jeg også på :-)

  SvarSlet
 4. Please, ikke for lav profil på den TVR Morten, selvom det er godt at køre på. Synes virkelig det var ærgerligt på den blå 240Z med overstørrelse fælge og for lidt gummi.

  Jeg faldt også pladask for den Volvo 210!

  SvarSlet
 5. Bare rolig Michael. Går kun en tomme op - så er dækudvalget så meget større. Jeg går ikke for lavt i profil. Jeg tænker noget i denne dur: http://www.comp.co.uk/content/gallery/803_z.jpg

  Compomotives ML fælg, som på dette billede er også i spil...

  SvarSlet
 6. der er altså et eller andet over sådan en continental med selvmordsdøre, den er på must have listen (sammen med en hel masse andre mærkværdige biler)
  Erik

  SvarSlet
 7. Nemlig Erik. Man skal da have en Kennedy-bil!!

  SvarSlet
 8. Jeg besøgte også Wedelslund. Har I lyst at se mine billeder, kan de ses på flickr. Der er to sæt indtil videre: Lastvogne m.m. og Europæiske biler. ET sæt med amerikanerne er på vej.

  http://www.flickr.com/photos/perryolf/sets/72157630012277965/

  http://www.flickr.com/photos/perryolf/sets/72157630058178640/

  Per Ryolf

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op Per - du har været effektiv!

   Tak for de fine billeder - dem kan man da godt bruge noget tid på at beskue...

   Slet
 9. Hej Morten
  Undskyld jeg spørger - men er der ikke lidt langt mellem NYT fra den "sorte diamant "
  TVR hilsen
  PalleBang

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da helt i orden Palle!

   Den sorte dumpede til syn - stilk til langt/kort lys gik i stykker derude, ny er indkøbt!

   Sideblink kunne ikke ses bagfra, pga af reflekserne bagved, der skyggede - det er også lavet.

   Stelnr. var blevet væk (MEGET ærgerligt at jeg ikke havde tjekket det)!! Vi kunne ikke finde det ude i den mørke synshal, men efter en snak med tidligere ejer er det nu også på plads... Omsyn i morgen eller i løbet af næste uge... OG så afgift!!

   Slet