søndag den 3. juni 2012

TVR - kan den mon synes?

Jeg har her i weekenden gået lyset efter på min 3000M og blandt andet fået lavet nye sideblink (eller indmaden i dem i hvert fald). Jeg har også været ved at kigge lidt på udstødingen, der prutter lidt... Den ene lyddæmper er flækket, og kan efter min vurdering ikke umiddelbart svejses uden afmontering, da der skal plade i:
Jeg HAR dog bestilt syn til torsdag. SKAT har lukket motorkontoret grundet omstrukturering og der kan først udleveres prøveskilte fra den 6. hos de nye og autoriserede nummerpladeoperatører.

Hvad tror I - kan den synes med denne revne i lyddæmperen? Alternativt kan det tætnes på en eller anden måde? Jeg skal have ny udstødning - selvfølgelig - men vil gerne have sat lidt skub i afgiftsmøllen, selvom jeg risikerer et omsyn... Kan jeg i øvrigt sætte afgiftsmøllen i gang, hvis ikke bilen bliver godkendt? Den bliver jo toldsynet i samme omgang...

1 kommentar:

  1. Den kan godt repareres med gungum og noget specielt metalmesh som kan købes i biludstyrsbutikkerne. Man smører pasta på og placerer meshen over hullet og glatter ud med vand. Så skal det tørrer og synes :)

    jeg har i hvert fald brugt det på den gamle bertone flere gange da jeg ikke havde råd til ny udstødning.

    SvarSlet