søndag den 8. maj 2011

Classic Car Event - i år på Bispetorv

Vejret var perfekt til Classic Car Event 2011 tidligere i dag, og det var helt sikkert en medvirkende årsag til at fremmødet af både biler og tilskuere var så stort:
Arrangementet var dermed en succes og samlede et bredt udvalg af biler. Det var også den perfekte lejlighed til at vise vores Fiat Vignale frem for første gang - her parkeret ved siden af en næsten ligeså sjælden bil - en Lamborghini Islero:
Vores fine delebil gjorde en rigtig god figur og kørte helt fantastisk på turen til og fra Bispetorv. Der blev også lige tid til et par billeder af vores 1963 Vignale 1500 side om side med Mogens' 1968 Fiat Vignale Samantha:
Ret tankevækkende, at der kun er 5 år imellem de to biler. Det vidner jo om den rivende designmæssige udvikling op igennem 60'eren. Senere kom en Renault Floride i super stand til (årgang 1963 ligesom vores Vignale). En Floride rummer også mange lækre designdetaljer - se fx sideblinket på billede nr. 2:
Denne søndags højdepunkt var dog den limegrønne 1971 TVR Vixen 2500 - især fordi at jeg fik god snak med den flinke ejer OG en tur bag rattet!!! Den meget lave TVR virkede overraskende tight, styrede knivskarpt på køreturen omkring havnen og så lød den bare super godt:
På vej hjemad snakkede Claus og jeg derfor igen om TVR, og om hvorvidt en TVR 3000 M eller en Reliant Scimitar GTE SE5 vil være det bedste supplement til vores Vignale ?

2 kommentarer:

 1. Der er vel en del forskel i stil på en TVR i forhold til en Reliant synes jeg.
  En TVR er en hooligan bil (især i grøn) larmende, rå og på steroider.
  Relianten er mere pæn cruiser og afdæmpet på alle måder.
  Som supplement til den værdige Vignale holder jeg helt klart på TVR som ikke kan køres pænt.
  erik

  SvarSlet
 2. Enig Erik - foretrækker også TVR 3000M !!

  Har også kigget Lotus Elite 503 i dag - jeg er vild med den !

  Og overvejet om jeg bare skulle få sparet op til en Interceptor...

  SvarSlet