mandag den 21. maj 2012

Farvel til Clan - hej Europa

I dag var det sidste "tur" bag rattet i Crusaderen, for ved 16-tiden blev den afhentet i lukket trailer af den nye ejer fra Bjerringbro:
Dermed er det formentlig også sidste gang jeg ser den lille bag, som jeg i øvrigt er kommet til at synes rigtig godt om, klædt i den matsorte bemaling. Bilen skal efter planen totalrenoveres og bringes tilbage til den originale lysegule kulør. Det var jeg jo glad for at høre, ligesom jeg er rigtig godt tilfreds med at bilen bliver i DK (der var flere interesserede fra UK også). Så er min tid jo ikke brugt helt forgæves:
Da Crusaderen var læsset gik turen mod mandagstræffet på Atletion. Jeg fik lift af Dennis i den super lækre og ligeledes gule Lotus Europa, der her ses parkeret ved siden af en 1977 Ferrari 308 GTB og Autoentusiastens fine allround GT:
Mere gult blev det, da Heine dukkede om i den nyrenoverede Lancia Beta. Heine har selv stået for renoveringen. Resultatet er super flot og farven MEGET lækker:
Ved siden af Beta'en parkerede en meget fin Delta Integrale 16V.  Og SÅ var jeg solgt! Det er sgu en lækker vogn, sådan en Integrale! Den er helt klart på min ønskeseddel:
Sidste stik blev taget hjem, da det var tid til at vende næsen hjemad og Dennis rakte mig nøglerne til Europa'en... Det er bare en super fed bil! Og hold k... en sprød og lækker lyd!  Europa'en var hurtig, direkte,  væver og faktisk overraskende komfortabel over de ujævne veje i Århus midtby - præcis som en Lotus skal være. Jeg befandt mig godt bag rattet i den ret intime kabine, men kæmpede en sej kamp mod gearskiftet det meste af turen... I øvrigt min første tur bag rattet i en Lotus, hvis jeg ikke husker meget fejl. Det bliver bestemt ikke den sidste... Tusind tak til Dennis for turen, til de fremmødte på Atletion for hyggeligt samvær og til den nye Clan-ejer - nu er der jo penge til afgiften på TVR'en!

4 kommentarer:

 1. Morten jeg tror, at du valgte rigtigt ved ikke at fortsætte projekt Clan, uanset hvor fed den jo faktisk er! Og dit nye projekt er bare federe;-)

  SvarSlet
 2. Ja må give entusiasten ret. Jeg vil forsøge og justere skiftet en lille smule så den ikke hopper ud af første når den er kold. Så må du jo have endnu en tur.

  SvarSlet
 3. Det skal du ikke sige to gange Dennis. Så kan du jo passende køre 3000m'eren imens!

  ER heldigvis enig med jer :-) TVR er hurtigere, lyder godt og langt mere anvendelig, så den kommer jeg forhåbentlig til at bruge rigtig meget!

  SvarSlet
 4. Det ser i øvrigt ud til at 3000M'eren afhentes lørdag!

  SvarSlet