tirsdag den 15. maj 2012

Et par fine franskmænd hinsidan

Rigtige franske biler vil til evig tid stå mit hjerte nært, og ovre i Sverige kan man ofte finde fine eksemplarer til salg for rimelige penge. De to herunder er fx til salg på blocket.se lige nu:

Peugeot 504 Berline fra 70'erne - pris 25.000 SEK:
Om 504'eren skriver sælger: 1 st brukare. Avställd sedan 93. Servad regelbundet. Orginal köpehandling. Uppstartad 2011. Byte av vattenpump, batteri, tändsystem, olja + filter, renovering av bromsar, byte av bromsslangar. 98% rostfri. Finns uppslagsmärken på dörrar.

Renault R16 TL fra 1968 - pris 15.000 SEK:
Om den fine Renault skriver sælger blandt andet: Nybes 14/5 -12 med 1st 2a på varningstriangel (ingen ombesiktning). Bara att tuta och köra fram till Juni 2014. Nya sommardäck, gått ca 3 mil. Bilen har gått 5480 ärliga mil. All dokumentation finns på bilen från det att den godkändes i faluns Landskansli den 15 mars -68 tills dess körförbud inträdde 1989 (Nu idag är den påställd och helförsäkrad). med all dokumentation menar jag stämplat servicehäfte, alla besiktningspapper, kvitton på servicar och dinitrol rostskydd, försäkringshandlingar, you name it. Orginalinredning dock delvis solblekt, inge sprickor eller dyligt i dörrsidor, instrumentbräda eller innertak. Ingen rost alls i golv dock finns det lite i fronten under lyset (se bild) och längst ner i frontplåt på pass sida. men då dessa var väldigt kända för att rosta bort har jag fått höra mkt gott om denna bil. 1st brukare mellan 68 -89 sen stått 23 år. Allt finns till bilen...


Hvadbehager ??? Begge biler taler meget til mit frankofile jeg - i sidste ende er det nok mest Renault'en. Havde jeg da bare pengene og garagepladsen! Nogen der er med på en dele-R16?

15 kommentarer:

 1. Du er ikke alene om din franske familiebilsfetisch... jeg er meget fristet af en dele 16`er

  SvarSlet
 2. Hvad står den svenske krone i, og hvor langt væk står den?

  SvarSlet
 3. Den står nordvest for Upsala, så der er et stykke. Den svenske pesetas er i 82,2 og faldende - jeg følger med ! Et fald på 1,2 siden i sidste uge.. !!!

  SvarSlet
 4. Er du med på en three some Michael? Upsala.. det er godt nok næsten så langt væk, som det kan blive...

  SvarSlet
 5. Til de penge kan det da ikke gå helt galt :-)

  SvarSlet
 6. Man kan da komme meget længere væk !! Og selvom afhentningen bliver en relativt stor del af anskaffelsessummen, kan det vel stadig gå, især hvis den er fin? Og vi er 3?

  SvarSlet
 7. aargh, var i Uppsala tidligere på ugen....... men skal snart til Våsterås :) så kan måske komme om Pug'en hvis der er interesse??
  Pug'en er jo værd at købe bare for sæderne, de er da bare for cool.
  Ellers står næste uges arbejdsroadtip på Hamburg, Bremen, Antwerp, Terneuzen og Bruxelles så hvis noget skal inspiceres enroute skal jeg se om det kan lade sige gøre :)
  Jensby

  SvarSlet
 8. Du kommer da noget omkring Erik! Kommer du til CRAA?

  Morten, har du bedt om flere billeder? Vi kan jo sagtens være 3+ i den fine 16'er

  SvarSlet
 9. Argh Erik - det skulle vi da have koordineret lidt bedre!

  3-4 om en R16 er jeg ret hooked på - det er nok også hvad det kan blive til, når der også skal kastes en hvis sum penge efter en TVR...

  SvarSlet
 10. Jah, men det er lidt svært at koordinere, ved sjældent andet end ugen før hvor jeg skal henad og det er jo sjældent det lige passer, og op til Uppsala ja der fløj jeg til Stockholm og så er det 25 minutter derfra.
  Tror ikke jeg skal til CRAA, kolliderer med forskellige andre ting og familien skal plejes da fodbold også har interessen og jeg lige er kommet hjem fra Ukraine!!
  men hvad med denne som deler: http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/sunbeam/rapier/17/1153251 ikke ligefrem fransk men fed er den da
  erik

  SvarSlet
 11. Har I fået den hjem, drenge? Vil vildt gerne prøve en R16.

  SvarSlet
 12. Kunne kun passe et rat hjemad i går...

  SvarSlet
 13. Haha, nu forstår jeg bedre. Dén nye vil jeg nu også gerne prøve, Morten...

  SvarSlet