søndag den 29. april 2012

Crusader status og spørgsmål

Min Clan Crusader er i løbet af det sidste par uger blevet pletmalet lidt - eller rettere - den er faktisk malet fra rudekanten og nedefter. Det startede egentlig bare med, at jeg skulle montere nye spejle af typen Vitaloni California, men det greb om sig! Der er spartlet, slebet, grundet, malet blanksort og tilsidst en gang lak som afslutning. Resultatet er en fed halv-mat finish:
Jeg synes faktisk at resultatet er blevet OK, og er på ingen måde blevet afskrækket i forhold til et evt. større projekt i glasfiber. Det er en fornøjelse at arbejde med - lidt som træ faktisk. Min umiddelbare konklusion er at spartle- og slibearbejdet er den vigtigste del. Er det i orden bliver resultatet det med stor sandsynlighed det også. Det vil jeg derfor øve mig lidt mere på...

Sporene efter både for- og bagkofangeren er blevet fjernet, inden jeg gik igang med spartlingen. Så nu er Clan'en mere clean:
MEN - jeg har ikke gjort noget ved taget, der er ret dårligt repareret og buler lidt nedad på midten:
Der har tilsyneladende en gang været et soltag af Webasto-typen, og det ville jeg egentlig allerhelst have igen. Men det koster - penge som jeg ikke umiddelbart er klar til at ofre - så hvad gør jeg?

  • Skal jeg spartle og male det sort også?
  • Skal jeg købe noget autofilm i en anden farve?
  • Eller et stort chequered flag måske?
  • Eller noget helt fjerde?

2 kommentarer:

  1. Der skal nok en hel del spartel til Morten, og tyk spartel på glasfiber har jo en tendens til at revne igen.. Ideen med film lyder til gengæld god! Og må jeg sige, at det nye look klæder den. Den ser bare rå ud! Du går den rigtige vej, skal den være pæn bliver det alt for dyrt, men når du kører det rå look, kan du gøre bilen lækrere, uden at kaste alt for meget efter den. Og spejlene er fede:)

    SvarSlet
  2. lav da lidt sjov på taget. jeg synes om ternet flag det er tilpas skævt og vil give lidt smil på læben indtil du finder en klap. Ser sgu fed ud efterhånden

    SvarSlet