fredag den 27. april 2012

Fredag - en FORD-dag

Jeg kommer for tiden en del rundt i landet via mit job. I dag har jeg været i det nordvestlige Jylland, hvor der var flere fede Ford-biler til salg. Jeg har flirtet en del med ideen om at eje en amerikaner-bil. Kombinationen af min Clan Crusader og en amerikanerbil kunne faktisk være et udmærket alternativ til en TVR. Derfor blev jeg simpelthen nød til at stoppe op, da jeg i dag strøg forbi denne fine Ford Galaxie 500 nær Struer:
Selvom den umiddelbart ser OK ud på billedet, vil jeg vurdere den som værende et projekt, og dermed i sidste ende over mit budget - omvendt er det en af mine favoritter blandt amerikanerne, sådan en Galaxie.

Dagen bød også på en mere brugsegnet youngtimer, nemlig en fin guldmetal Ford Granada 2,8i Ghia med aut. gear. Bilen havde kun kørt omkring 70.000 km fra ny, men var desværre noget rusten i kanterne. Derfor virkede prisen på 40.000 kr. lige i overkanten i mine øjne. Faktum er dog, at det er en lækker vogn:
Jeg tænkte herefter kort på at skifte tilbage til en youngtimer som dagligt transportmiddel, men nej - det duer simpelthen ikke med de mange kilometer jeg kører. Jeg har rundet de første 10.000 km siden årsskiftet...

3 kommentarer:

 1. Dejligt at se at du er tilbage på bloggen. Jeg var ved at blive bekymret over at der ikke skete så meget og husk, bare fordi der ikke kommenteres så meget betyder det jo ikke at dine indlæg ikke læses. Man kommer lige forbi og læser dine tanker, ser billeder og så videre til andre sådan er livet jo for os superbloggere.

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt den butik - spændende biler men lidt dyre i det... Fed Ford!

  SvarSlet
 3. Mike - De havde også en Mustang til 225k og en Corvette C4 uden afgift til 59k...

  Tak Lars - jeg er meget glad for, hvis nogen gider læser det jeg skriver ! Min blog har også den funktion, at jeg bruger den til at holde lidt 'track' med mine bil-spekulationer. Og der har jeg været lidt i et dødvande i de seneste måneder. Jeg overvejer lige nu meget en mere blivende klassiker, ligesom du jo drømmer om (din bliver jo nok ikke en FORD !?! Der gør min nok heller ikke).

  Men måske noget med FORD-dele i. Mine spekulationer går på TVR, Elan +2, Alpine A310 og meget andet...

  SvarSlet