onsdag den 31. august 2011

Det rigtige nummer - 308 eller 911 ?

På Veteranposten er der lige nu to lækre biler til salg - udover vores Vignale selvfølgelig - en 1979 Ferrari 308 GT4 i sølv med 2 ejere fra ny:
Og en 1974 Porsche 911 i brunmetal, der ifølge ejeren er i rigtig god stand og helt rustfri (en 74'er er ikke galvaniseret):
Brugtprisen er næsten den samme, 235.000 kr. for Ferrarien og 204.000 kr. for Porschen. Målt på præstationer ligger de to biler også rimelig lige:
Så vidt jeg kan se, er 308'eren ikke engang ret meget dyrere at holde kørende - hvis da ellers de engelske priser kan overføres til danske forhold. Det ændrer dog ikke ved at 911'eren helt sikkert bedre kan tåle en flittig brug. Det handler derfor også hel del om, hvad det er man vil bruge sin klassiker til...

Annoncen for Ferrarien kan ses her, og den for Porschen kan ses her.

Hvilken ville I vælge ? Selv er jeg meget i tvivl - eller rettere - mit valg vil være ekstremt afhængig af dagsformen ! I dag er jeg lidt i det fornuftige hjørne, og ville derfor gå for Porschen... Men i morgen ?

5 kommentarer:

 1. nu er jeg (heldigvis) hverken rationel, fornuftig eller har økonomisk sans så jeg napper sgu Ferrarien
  jensby

  SvarSlet
 2. Så er køretøjerne jo pænt fordelt til kommentatorerne, for jeg snupper så Pårsjaa'n.
  Og det selvom mit mobilhjerte primært banker på Italiensk.
  Men i dette tilfælde vil jeg opprioritere hverdagsdueligheden, omend 308 vil være mere eksotisk i gadebilledet.

  SvarSlet
 3. har også i disse dage en mærkværdig stor forkærlighed for brune biler, må være såen en halvfjerdser ting som minder om ens værelse i brunt med orange radiatorer...... scary :)
  Men hvis det skal være 911 skal den altså for mig være lidt ældre og må såmænd også gerne være en 912 - det kunne jeg se her i byen som runabout til job og bringe/hente børn
  jensby

  SvarSlet
 4. Hej Morten

  Har du en e-mail, jeg kan kontakte dig på?

  /Anna

  SvarSlet