mandag den 18. april 2011

Vignale i 10. potens

Vores Fiat 1500 Vignale betager mig mere og mere for hver gang jeg går forbi... Og i min søgen efter et produktionstal for modellen støder jeg på flere andre lækre Fiat baserede vogne, der også bygget i små serier. Den absolut lækreste jeg er stødt på, er denne 1963 OSCA Fiat 1600 spider, der er designet af Fissore. Den lille cabriolet skulle kun være bygget i 3 eksemplarer og har selvfølgelig en juvel af en twincam motor, der er konstrueret af de 3 overlevende Maserati brødre og fødes af 2 x Weber karburatorer. Særdeles vellykket design efter min mening:
Og hermed har jeg så præsenteret den sidste bil i dagens drømmegarage (fordelt på de 4 seneste indlæg):
  • Porsche 356B Abarth GTL
  • Porsche 910
  • Bristol 406S Zagato
  • Alfa Romeo Canguro - bare ikke rød tak !
  • OSCA Fiat 1600 Spider - by Fissore
Hvad mere kan man ønske sig ? Noget fransk selvfølgelig - og det vender jeg tilbage til... OG så selvfølgelig en lille by / vinter / dagligdags - racer:
Også i virkelighedens verden er en Ginetta G15 inde i varmen. De fås fra ca. 50.000 kr. på plader og vil da supplere vores fine Fiat Vignale perfekt !!!

1 kommentar:

  1. Vignale designet er ganske rigtig flot.
    jeg må "nøjes" med et stort restaureringsarbejde med en 1600s, hvor jeg især mangler de to Weber 34 mm DCS karburatorer og køleren. Håber der er nogen der har dem liggende.

    SvarSlet