lørdag den 2. juli 2011

Frijsenborg Hillclimb 2011

Tidligere i dag havde Jacob (der kommenterer som Kroehl på MotorRetro) inviteret på kaffe og hillclimb i de regnvåde Frijsenborg skove. Jeg takkede heldigvis ja til det gode tilbud, for det blev en rigtig hyggelig dag med megen bilsnak og fine biler - lige som jeg kan lide det. Jacob havde sørget for et 'MotorRetro Hospitality Centre':
MotorRetro Hospitality Centre med Kroehl i i forgrunden i værkfører-frakken. Min Volvo lurer under træerne i baggrunden bagved Fiat 500 og 600. Claus x 2 fremviste den nyindkøbte Sprint - en fin bil som jeg ofte selv har drømt om at eje! 

Fra den klassiske Sprite campingvogns fortelt kunne vi sidde i tørvejr og nyde kaffe med jordbær - og selvfølgelig bilerne, når de kørte fra målstregen og tilbage til startområdet ved Pøt Mølle:
Fiat 124 Spider

Lancia Beta - kørt af Frederik, der er læser her på bloggen

Fiat 126 Abarth

Senere - da regnen var stilnet en smule af - vovede vi os ud i skoven:
Lancia A112

Fiat 128 Rally

Som det fremgår af billederne var det en dag i de italienske bilers tegn, hvilket også Kroehl havde gjort sit til:
Det kan man jo ikke helt undgå at blive påvirket af !!

Så på vej hjem i Volveren gik tankerne på de billige italiener-biler. Skulle jeg supplere Vignalen med en billig Sprint, Alfetta, 124 eller måske en Beta ? Mulighederne er faktisk mange, selv indenfor mine relativt stramme økonomiske rammer...

Frijsenborg Hillclimb 2012 i en Ginetta G15 er dog heller ikke en fjern tanke - jeg drømmer videre under dynen og takker Jacob for et fint arrangement og de andre bilnørder for en hyggelig dag!

3 kommentarer:

 1. Det skilt er altså god værkstedshumor :)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig rigtig god værkstedshumor !

  Skulle du til Stockholm i kommende uge Erik ?

  SvarSlet
 3. Det kan I let sige: Det gik ikke ud over nogle af jer, vel!

  Det gav mig nu bare lyst til at beholde den.

  SvarSlet